Hildering Packaging

Industrial Packaging

Transport en logistiek
Transport en logistiek

Het lijkt een simpel uitgangspunt, maar het is onontbeerlijk: wij komen onze afspraken na.

Vanwege onze enorme voorraden in allerlei inhoudsmaten en uitvoeringen, hebben wij uw levertijden volledig in de hand. Bij bepaalde klantspecifieke artikelen, spreken wij met u af, hoeveel u wenst dat wij op voorraad houden. Hierdoor kunt u uw eigen voorraad tot een minimum beperken.

Hildering Industrial Packaging beschikt over een eigen wagenpark, waardoor wij in staat zijn op tijd en snel te leveren. Centraal staat de doelstelling dat uw vulgoed op tijd afgevuld wordt. Wanneer u 's morgens om 7h00 wilt afvullen, dan is dat mogelijk, want wij kunnen onze planning tot op het laatste moment aan uw wensen aanpassen.

Tevens kunnen wij u aanleveren in de aantallen en hoeveelheden die u wenst. Dus u hoeft niet per definitie af te nemen in blokverpakkingen, maar indien gewenst in kleinere omverpakkingen. Wilt u uw vaten aangeleverd krijgen per 3 of 4 stuks op 1 pallet? Dat is geen probleem, sterker nog, zo doen wij het al voor veel van onze afnemers. Wilt u een etiket op uw blikverpakking? Geen probleem. Wij verzorgen dat al voor enkele van onze grote afnemers.

Kortom, uw logistiek besteedt u uit in vertrouwde handen.

Vraag naar de mogelijkheden en wij lichten u graag voor. U zult ontdekken welke voordelen u hiermee zult behalen.

Transport en logistiek ≡ Hildering Packaging